๑۩۞۩๑ BOSNIAN MAGIC ๑۩۞۩๑

WELCOME TO BOSNIAN FORUM DEDICATED MAGIC AND FORTUNE TELLING – REGARDS FOR READERS FROM IRAN, SYRIA, EGYPT, IRAQ, FRANCE, GREECE, PALESTINE, SWEDEN, NORWAY, LIBANON, CHINA, BULGARIA, ROMANIA, INDIA, PAKISTAN, USA, AUSTRALIA, UKRAINE, VENEZUELA...
 
HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Latest topics
» Za liječenje grla
Yesterday at 6:40 pm by Ariana

» Facebook i magija
Yesterday at 3:23 pm by Sadaka

» U Tuzli rođena beba đavo: Zbog prisustva šejtana prebačena u Ameriku!
Tue Jan 17, 2017 8:42 pm by sun ayla

» Misteriozna Bosna i Hercegovina – između legendi i stvarnosti
Tue Jan 17, 2017 8:25 pm by Donaton

» Za poslušnost džina
Mon Jan 16, 2017 8:48 pm by Artemida

» Čaj za izbacivanja viška tečnosti
Mon Jan 16, 2017 9:03 am by Emina

» Stefan Schwarz: BiH se mora okrenuti Evropi, a ne Turskoj
Sun Jan 15, 2017 7:01 pm by Donaton

» Nazar bonđuk (boncuk) ili plavo oko
Sun Jan 15, 2017 1:23 pm by ferka

» NDH i RS - jedna te ista priča
Sun Jan 15, 2017 12:13 pm by Donaton

January 2017
MonTueWedThuFriSatSun
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
CalendarCalendar
Statistics
We have 491 registered users
The newest registered user is BOLTHORN VELES

Our users have posted a total of 19811 messages in 1757 subjects
Most active topics
Bošnjačke basme i bajalice
Kako otkriti da li ste žrtva crne magije?
Pitanje o zapisima?
Bogumilstvo i Bošnjaci
Magija & Uvod
Mitologija Bosne i Hercegovine
Ljubavni sihir sa 41 zrno graha
Bosnian mythology
Pohvala od forumaša
Introduction to Lenormand Cards and Lenormand Card reading
Top posting users this week
sun ayla
 
BOLTHORN VELES
 
Geron
 
Artemida
 
Ariana
 
Donaton
 
Fata od zlata
 
Šansel
 
Vidasus
 
Sadaka
 
Keywords
Karin ljubavne venerin falanje sihir Jinn tilsum svijecama talisman spells crnom Novac karte Spell ciganske ljubavna ljubav pecat magic gatanje bajalice dove black kalendar skidanje dzin

Share | 
 

 Pozivanje duha pomoću ključa

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
YildizBroj komentara : 352
Join date : 2013-02-18
Mjesto : Bosna

PostSubject: Pozivanje duha pomoću ključa   Sun Jun 05, 2016 9:39 pm

Za pozivanje duha može se koristiti dnevna soba u stanu u kojem živite. Sa zida treba ukloniti slike koje bi vrijeđale duha. Na sredini sobe se postave dva stolca, jedan nasuprot drugom. Tu će sjediti voditelj seanse i njegov pomoćnik. Naokolo u krug, postave se stolice za svakog sudionika. Prozori se prekriju zastorom, da u sobu ne prodire dnevna svjetlost. Svjetiljka, koja će jedina u sobi osvjetljavati, prekrije se crvenom svilenom maramom.
Prije početka seanse voditelj se obradi prisutnima s molbom da osobe, koje ne vjeruju u Boga, napuste skup.
Nakon toga voditelj ih upozna sa pravilima ponašanja i posljedicama ako se ona prekrše. Na kraju zamoli da mu jedna osoba dragovoljno bude pomoćnik. Zatim uzme ključ sa ulaznih vrata kuće ili stana u kojoj se nalaze, molitvenik, blagoslovljen u crkvi, i jednu dužu crnu traku, kojom će povezati molitvenik. Otvori molitvenik na stranici na kojoj je molitva za sve pokojne i tamo položi ključ, ali tako da gornja trećina ključa viri iznad molitvenika. Sklopi molitvenik i crnom trakom ga čvrsto poveže unakrsno, da se ključ ne može izvlačiti iz molitvenika.
Sada on i njegov pomoćnik sjednu na svoje stolice, jedan nasuprot drugoga, a koljena prekriju stolnjakom. Na njega polože molitvenik s ključem. Svi prisutni sjede u krug, okrenuti licem prema sredini kruga i drže se za ruke. Pomoćnik drži sklopljene ruke, a voditelj započinje s molitvom. Svi mole na glas: u ime oca i sina i svetog duha, oče naš, zdravo Marijo, slava ocu po tri puta.
Po završetku molitvi voditelj zaklinje duha: u ime gospodina našeg Isusa Krista, njegove majke, presvete blažene djevice Marije, sveta tri kralja, Gašpara, Melhiora i Baltazara i svih svetih, zaklinjem duha pokojnoga (navede ime i prezime) i pozivam ga da nam dođe".

[You must be registered and logged in to see this image.]

Po završetku zaklinjanja duha, svi se glasno prekriže: "u ime oca i sina i svetoga duha, amin".
Sada voditelj i pomoćnik ispruže (ispred sebe) desnu ruku sa stisnutom šakom na kojoj je isturen kažiprst. Približe šake, a ključ postave između svoja dva skvrčena kažiprsta, u položaju da ključ s molitvenikom visi na prstima, tako da se može na prstima okretati. Nakon toga se voditelj obraća duhu: " pozivam duha pokojnog (ime i prezime) i molim da okretanjem ključa potvrdi svoju prisutnost". Ako se, nakon te molbe, ključ okrene, može im pasti s prstiju zajedno sa molitvenikom, na koljena prekrivena stolnjakom ili se ključ i molitvenik zadrže na prstima.

Odmah iza potvrde primljene od duha o njegovoj prisutnosti, voditelj se duhu zahvali na dolasku, a tada ga upita smiju li svi prisutni ostati na razgovoru s duhom ili ne. Ako je odgovor pozitivan, moli da se ključ okrene jedanput, a ako je negativan, da se okrene dva puta. Poslije toga, ako se ključ okrenuo jedanput, seansa se nastavlja postavljanjem pitanja duhu. Ako se okrenuo dva puta, onda se pita duha o prisutnima, za svakog pojedinačno, smije li ostati ili mora napustiti seansu. Nepoželjni moraju otići i tek tada se nastavlja razgovor s duhom. Sva pitanja se moraju postavljati u obliku molbe - "Molim duha pokojnog NN da nam odgovori na pitanje...?"
Pitanja mogu postavljati svi učesnici seanse. Nejasno postavljeno pitanje voditelj je dužan pojasniti i prilagoditi mogućnostima primanja odgovora. Ako se ključ nakon postavljenog pitanja ne pokrene, znak je da duh ne želi dati odgovor i to treba poštovati. Ako se postavi pitanje koje traži brojčani odgovor, onda se moli duha da jedan okret ključa značu jedinicu mjere, što može biti godina, mjesec ili dan, ovisno o pitanju.
Nakon svakog odgovora, voditelj se duhu zahvali na odgovoru. Zahvaljuje se i onda kada nema odgovora. Seansa ne treba trajati predugo. Poslije odgovora na zadnje pitanje i voditeljeve zahvale, pristupi se molitvi za otpuštanje duha. Svi mole na glas: U ime oca i sina i svetoga duha. Oče naš. Zdravo Marija. Slava ocu. Sve navedeno po tri puta. Po završetku zajedničke molitve, voditelj sam nastavi: " U ime gospodina našega Isusa Krista, njegove majke, presvete blažene djevice Marije, sveta tri kralja, Gašpara, Melhiora i Baltazara, i svih svetih, zaklinjem duha pokojnog NN i tražim da se vrati odakle je došao". Poslije zaklinjanja duha voditelj izmoli molitvu za sve mrtve. Iza molitve izgovori:" Spokoj vječni daruj mu Bože i svjetlost vječna svjetlila mu". Na kraju se svi glasno prekriže: u ime oca i sina i svetoga duha, amin!
Time je seansa prizivanja duha završena.
Back to top Go down
View user profile
Zoran ZokiBroj komentara : 51
Join date : 2013-02-24
Mjesto : Beograd

PostSubject: Re: Pozivanje duha pomoću ključa   Mon Jun 06, 2016 5:53 am

Druže ovo deluje interesantno ali ne bi smeo isprobati Smile čuo sam dosta priča o tim spritističkin seansama i niti jedna nije završila dobro zato lepo je pročitati o tome ali ništa dalje od toga Smile
Back to top Go down
View user profile
EminaBroj komentara : 491
Join date : 2013-11-08

PostSubject: Re: Pozivanje duha pomoću ključa   Sat Jun 11, 2016 8:18 pm

Joj, ne bi ni ja smjela prizivati duhove mrtvih brrrr to mi je too much affraid neka njih tamo gdje oni jesu i ne kaže se džaba "mir sa njima" What a Face istina, volim čitati o svim tim spiritističkim seansama ali ne bi učestvovala u svemu tome.
Back to top Go down
View user profile
JasminkaBroj komentara : 1396
Join date : 2013-04-01
Age : 32
Mjesto : Između sna i jave

PostSubject: Re: Pozivanje duha pomoću ključa   Mon Jun 13, 2016 7:08 am

Ljudi gluho bilo manite se duhova brrrrr
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content
PostSubject: Re: Pozivanje duha pomoću ključa   Today at 7:40 am

Back to top Go down
 
Pozivanje duha pomoću ključa
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
๑۩۞۩๑ BOSNIAN MAGIC ๑۩۞۩๑ :: ۞ WHITE MAGIC vs BLACK MAGIC ۞-
Jump to: